fbpx
Logos kit digital

Beneficïa’t de l’ajuda “Kit Digital” de fins a 12.000 € per a Petites Empreses, Microempreses i persones en situació d’Autoocupació

¿En qué consisteix el Kit Digital dels Fons Europeus Next Generation EU?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital a través d’un bono que permetrà financar una sèrie de serveis i solucions tecnològiques.

Aquest programa s’enmarca dins de les ajudes del Plà de Recuperació, Transformació i Resilencia i està finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation UE. Es destinaran més de 3.000 milions d’euros per a la digitalització d’empreses espanyoles de 1 a 49 treballadors amb un màxim de 12.000€ subvencionables, compost per 10 categories digitals.

 

Com podem ajudar-te a ei2?

Gràcies a l’acord de col·laboració d’un agent digitalitzador oficial (Royal Profit S.L.), et podem oferir els nostres serveis per tal de que puguis aprofitar aquesta ajuda i donis un pas endavant en la digitalització del teu negoci.

Lloc web i presència a internet

Fem el disseny de la web que el teu negoci necessita per a crèixer. Podem fer des de webs presencials corporatives, landing pages o solucions web més complexes.

A partir de 790€

Import màxim de l’ajuda 2.000€

Comerç electrònic

Desenvolupem llocs de comerç electrònic escalables utilitzant les plataformes capdavanteres al mercat com Woocommerce o Shopify el que facilita la gestió ràpida i senzilla.

A partir de 1.100€

Import màxim de l’ajuda 2.000€

Gestió de Xarxes socials

Definim amb tu els objectius i l’estratègia: canals, missatges, continguts, formats, … Seleccionem i creem els continguts que més valor aporten al teu client generant engagement y resultados visibles.

A partir de 600€

Import màxim de l’ajuda 2.500€

Qui pot sol·licitar el bonus “Kit Digital”?

  1. Segment I (10<50 treballadors) : Fins a 12.000€
  2. Segment II (entre 3 i 10 treballadors): Fins a 6.000€
  3. Segment III (menys de 3 treballadors): Fins a 2.000€

Que has de fer per accedir al bonus “Kit Digital”

A ei2 t’oferim la possibilitat de tramitar-te la sol·licitut del bonus per a que no t’hagis de preocupar de la paperassa. Per tal d’accedir al bonus s’ha de seguir els següents passos:

1. Test Maduresa digital

Regsitra’t al web www.acelerapyme.es i completa el test de diagnòstic digital.

2. Consulta les solucions disponibles

Consulta la informació disponible de les solucions de digitalització que posarà a la teva disposició el programa Kit Digital.

3. Tramita la gestió de l'ajuda

Accedeix als tràmits per a sol·licitar el teu Kit Digital. Sol·licitut es pot presentar a partir del 15 de Març

Deixa-ho a les nostres mans i digitalitza’t!

Nosaltres ens en encarreguem de tot

Deixan’s les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte per tal d’entendre les teves necessitats i veure en què et podem ajudar.

No deixis escapar aquesta ajuda i posicionat a internet d’una vegada per totes.